ISO certificatie bij Onlineadviseren.nl

ISO certificatie

ISO certificatie op basis van ISO 9001 is een hulpmiddel bij het ontwikkelen, invoeren en verbeteren van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem. De norm geeft de eisen weer om processen, die belangrijk zijn voor het verhogen van de klanttevredenheid, te borgen en te verbeteren. Het toepassen van ISO certificatie leidt tot inzicht en beheersing van de bedrijfsprocessen, waardoor gericht verbeteringen kunnen worden aangebracht. Uiteindelijk leidt de ISO certificatie dus tot minder fouten, minder kosten en meer tevredenheid. Zowel van klanten als van uw eigen medewerkers.

Uw (potentiële) klanten zijn zich steeds meer bewust van kwaliteit. ISO certificatie geeft het vertrouwen dat een onafhankelijke deskundige heeft vastgesteld dat uw kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de eisen van de ISO  9001 en dat zij erop kunnen vertrouwen dat u levert wat u heeft beloofd.

ONLINEADVISEREN is een deskundige partner die u ondersteunt bij het behalen van uw ISO certificatie. Wij bieden proactieve begeleiding op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieugebied. Daarnaast kunnen wij uiteraard al uw vragen beantwoorden.

Wilt u uw ISO certificatie behalen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.