ISO certificatie bij Onlineadviseren.nl

ISO certificering behalen

ISO 9001 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen. Vaak is het voor het bedrijf een pré om de ISO certificering te behalen. Door middel van ISO certificering en de eisen die gesteld worden aan kwaliteitsmanagementsysteem kan de organisatie de klanttevredenheid verhogen, blijvend voldoen aan de eisen van de klant en wet- en regelgeving. Alleen al voor de klanten zouden veel bedrijven de ISO certificering willen behalen. De ISO certificering is bedoeld voor alle organisaties die willen aantonen dat ze in staat zijn om te voldoen aan eisen van klanten, de eigen organisatie en de wet- en regelgeving.

Na het uitvoeren van een externe audit kunt u de ISO certificering afronden. Deze ISO certificering wordt door een onafhankelijke partij uitgevoerd. Zo zult u altijd de hoogte kwaliteit ISO certificering behalen, want het is meer dan alleen een bewijs voor de organisatie. Bij ONLINEADVISEREN kunt u terecht voor deskundige begeleiding bij de ISO certificering. Wij bieden ondersteuning op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Daarnaast hebben onze abonnees toegang tot een online portal, waarmee u onder andere specifieke vragen kunt stellen, voorbeeld documenten kunt downloaden, documenten kunt laten beoordelen en inspecties kunt laten uitvoeren. Dankzij onze twee abonnementsvormen kunt u bij uw ISO certificering de deskundige ondersteuning kiezen die aansluit bij uw behoefte.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze ondersteuning bij uw ISO certificering en hoe u deze kunt behalen.