ISO certificatie bij Onlineadviseren.nl

ISO procedure

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Één van de eisen is het hebben van een kwaliteitsbeleid om papier en dit beleid moet bekend zijn bij alle medewerkers. Tijdens de ISO audit zal het procedure handboek worden beoordeeld door een externe certificeerder. Na de audit kan de organisatie een ISO 9001 certificaat ontvangen waaruit blijkt dat zij voldoet aan de eisen van de standaard.

ONLINEADVISEREN is specialist in het adviseren over het opstellen van een ISO procedure en alles wat komt kijken bij het behalen van een ISO certificaat. Wij bieden een online helpdesk voor organisaties die ISO, VCA of BRL certificaten willen behalen en/of behouden. We bieden deskundige begeleiding bij het opstellen van een ISO procedure, geven antwoord op veelgestelde vragen en bieden u de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. Daarnaast krijgt u toegang tot onze portal waarin u voorbeelden van een ISO procedure kunt downloaden, documenten en rapportages kunt laten beoordelen en inspecties en audits op basis van uw ISO procedure kunt laten uitvoeren.

Wilt u meer informatie over de ISO procedure, ISO certificaat en de kosten van een abonnement? Wij staan u graag te woord.