ISO certificatie bij Onlineadviseren.nl

ONLINEADVISEREN.NL

Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Heeft u zelf een vraag? Stel dan nu uw eerste vraag en maak kans op een gratis jaarabonnement ONLINEADVISEREN.NL

Stel een gratis vraag


Wat is ONLINEADVISEREN.NL?

Onlineadviseren.nl is het platform voor het behalen en behouden van certificaten.

Voor wie is ONLINEADVISEREN.NL bedoeld?

Onlineadviseren.nl is bedoeld voor alle organisaties die zelfstandig certificaten willen behalen en behouden, maar toch behoefte hebben aan deskundige ondersteuning en praktische oplossingen.

Onlineadviseren.nl maakt onderscheid tussen het behalen van certificaten (projecten) en het behouden van certificaten (beheer).

Hoe werkt ONLINEADVISEREN.NL?

Projecten
Voor proactieve ondersteuning bij het behalen van één of meerdere certificaten kent onlineadviseren.nl de projecten module.

Inventarisatie op locatie, aanleveren van voorbeelddocumenten, beoordeling van bedrijfseigen uitwerking, implementatiebegeleiding en klankbord bij certificatie. Uw organisatie behaalt zonder problemen de benodigde certificaten. Door de inbreng van de jarenlange ervaring door onze specialisten is certificatie goed geregeld.

Beheer
Voor reeds gecertificeerde bedrijven heeft onlineadviseren.nl keuze uit verschillende beheermodules.

Een beheerabonnement geeft toegang tot de klantportal, waar u uitgebreide informatie, handige tools en voorbeelddocumenten kunt opvragen. Zo kunt u naar behoefte vragen stellen aan onze specialisten, werkplekinspecties invoeren, acties bewaken en uw documenten beheren. Al uw kwaliteit, veiligheid en milieuactiviteiten goed geregeld.

Is er een handleiding voor de klantenportal van ONLINEADVISEREN.NL?

Ja er is een handleiding beschikbaar voor de klantenportal van onlineadviseren, deze kunt u hier downloaden: HANDLEIDINGONLINEADVISEREN

 

Is er een samenvatting van de producten van ONLINEADVISEREN.NL

Ja er is een samenvatting van de producten van ONLINEADVISEREN.NL, u kunt deze hier downloaden: Leaflet ONLINEADVISEREN.NL